tiếng thái lan anh yêu empitkät juhlamekot jyväskylä » elämäni gangsterina kirjafiorino egr valfi temizliği » doña cleotilde la bruja del 71 joventraduzione omertà in inglese » horst böttger berlindorte mandrup råå » spiterstulen galdhøpiggen lengdecrc jäähdyttimen paikkausaine 250ml » ruotsinkielinen näkövammaisten koulu

boliden kevitsa työpaikat vihreä älyenergia oy KALOTIN OPPIMISKESKUS-SÄÄTIÖN REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJASELOSTE

kentanna j4 españa

pierre delanoë une belle histoire Henkilötietolain (523/99) 10 § ja 24 § mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Kalotin oppimiskeskus-säätiö kunnioittaa yksityisyydensuojaa ja on sitoutunut suojaamaan yhteistyöhön osallistuvien henkilöiden yksityisyyttä.

taco hemingway umowa o dzieło peb

nørreskov huse 19 aamulehti päivän uutiset Rekisterinpitäjä
Kalotin oppimiskeskus-säätiö (myöh. Kalottikeskus)
Sairaalantie 3 b, 99800 Ivalo (kohteen osoite: Kirkkokuja 14)
www.inari.fi
Gsm 040 188 7111

marna haugen burøe blogg

fermatın son teoreminin ispatı atualização de boleto bradesco santander Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Kalotin oppimiskeskus-säätiö, säätiön asiamies Marja Männistö
email: [email protected]
Vastuuhenkilön tehtäviin kuuluu
- huolehtia, että asiakasrekisterijärjestelmää käytetään asianmukaisesti
- jakaa käyttöoikeudet
- huolehtia tietojärjestelmän tietosuojauksesta
- sekä huolehtia, että järjestelmän käyttö ohjeistetaan ja että käyttäjille järjestetään riittävä koulutus.
Vastuuhenkilö antaa tarkempia tietoja rekisteristä sekä vastaa rekisteröidyn oikeudesta saada, tarkistaa ja oikaista itseään koskevia tietoja.

salatut elämät vanhat jaksot youtube

salvatore rebecchini autorità citat från brott och straff Rekisterin nimi
Kalotin oppimiskeskus-säätiön asiakas- ja markkinointirekisteri

sorel kengät naiset

silmänympärysvoide kuivalle iholle miesten vaateliike seinäjoki Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin tarkoitus on pitää rekisteriä Inarin kunnan omistaman Kalotin oppimiskeskus-säätiön asiakkaista ja yhteistyökumppaneista. Asiakkaita ovat Kalottikeskuksen asuntojen ja liiketilojen vuokralaiset ja yhteistyökumppaneita ovat koulutuslaitosten edustajat, vuokraustoimintaan liittyvät tahot sekä julkiset yhteisöt kuten kunta. Tarkoituksena on kiinteistön vuokraustoiminnan perustoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen. Lisäksi Kalottikeskuksen rekisterissä on säätiön hallituksen ja mahdollisten hankkeiden ohjausryhmien tai työryhmien jäsenten yhteystiedot normaalia yhteydenpitoa varten.

oksentamisen jälkeen pala kurkussa  

fjällräven naisten flanellipaita turun osuuspankki kesätyö Rekisterin tietosisältö

pukinmäen vanha asema
Yksityisistä vuokralaisista:
- Etunimi ja sukunimi, henkilötunnus laskutusta varten
- Laskutusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
- Vuokratun huoneiston tiedot sekä sopimuksen sisältö ja ehdot
- Allekirjoitus
- Luottotiedot kysytään vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä
- Kirjanpitotiedot (laskun maksuun liittyvät tiedot)

nellys kungsör meny

cmx pyörivät sähkökoneet lyrics Yritysvuokralaisista:
- Yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi
- Laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- Vuokratun huoneiston tiedot sekä sopimuksen sisältö ja ehdot
- Allekirjoitus
- Kirjanpitoon ja etenkin laskujen maksuun liittyvät tiedot

varasto myytävänä tampere

neljäs mies imdb Hallituksen jäsenistä:
- Etunimi, sukunimi, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilinumero palkkion maksua varten, henkilötunnus myös PRH:ta varten

osakeyhtiön vähennyskelvottomat kulut

anabel hernández proceso Markkinoinnista:
-Yrityksen nimi, sähköpostiosoite

mestarimyyjä oikeat vastaukset

vauvalla reikä sydämessä messissä urbaani sanakirja Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään pääasiassa rekisteröidyiltä yksityisiltä ihmisiltä ja yritysten edustajilta itseltään. Henkilötietoja voidaan kerätä kuntien, hankkeiden ja muiden yhteistyökumppaneiden rekistereistä kuten julkisista (Tilastokeskus ja PRH:n tietopalvelu) ja kaupallisista rekistereistä.

myytävänä koiranpentuja oulu Säätiön hallituksen jäsenten yhteystiedot kerätään kokouksia ja muuta yhteydenpitoa varten.

araştırma şirketi iş ilanları

mitä on cc voide makaronin paino keitettynä Tietojen luovutus
Vuokralaisten henkilötietoja ei luovuteta Inarin kunnan ja laskutusyhtiön lisäksi ulkopuolelle. Lisäksi tutkimustoimintaa yms. varten järjestelmästä voidaan luovuttaa tietoja, jotka eivät sisällä henkilötietoja

livro planejamento tributário na prática Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

ohutsuolen tähystys keliakia

100 gr kuru yaban mersini kaç kalori dr coşkun yıldız kimdir Rekisterin suojaus
Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot ovat vain Kalotin oppimiskeskus-säätiön ja laskutuspalveluyhtiön käytössä. Paperista rekisteriä säilytetään lukollisessa tilassa ja materiaali tuhotaan hävittämällä arkistointiajan päätyttyä

erikoistuminen lääkäri helsinki Vuokralaisten laskutustiedot toimivat Kalottikeskuksen ulkopuolisilla palvelimilla, joihin on pääsy ainoastaan teknisellä ylläpitohenkilöstöllä. Palvelimet sijaitsevat ympäri vuorokauden vartioidussa ja palosuojatussa palvelintilassa. Rekisterin päivitys on suojattu ulkopuoliselta käytöltä, rekisteriin pääsevät vain henkilöt, joihden työtehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä.

chichon cabeza niño

soodaa ja etikkaa viemäriin dům voskových figurín praha Rekisterin sisäinen käyttö
Rekisteriä käyttää Nordican henkilökunta. Tietojen rekisteröinnistä ja päivityksistä vastaa ensisijaisesti oma henkilöstö. Rekisteriin pääseminen edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus annetaan käyttöoikeuden myöntämisen yhteydessä. Käyttöoikeus päättyy henkilön siirtyessä pois niistä tehtävistä, joita varten hänelle on myönnetty käyttöoikeus. Samalla poistetaan käyttötunnus.

przed świtem cz 1 filmweb

purim jüdisches fest wikipedia lindström oy yhteystiedot Rekisteröidyn informointi
Järjestelmää koskeva rekisteriseloste on nähtävillä Inarin kunnan www.inari.fi –sivuilla ja säätiön asiamiehen toimistossa, Sairaalantie 3b:ssä.

fiat punto 2 układ kierowniczy

paluu tulevaisuuteen 2 ikäraja dante jumalainen näytelmä arvostelu Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi esittää suullisen tai kirjallisen (esim. sähköposti) pyynnön tarkistaa rekisteritietonsa rekisterin hoitajalta. Paikan päällä esitetty suullinen tarkastuspyyntö voidaan toteuttaa välittömästi. Rekisteriin ei sisälly sellaisia tietoja, joiden osalta tarkastusoikeutta ei voida toteuttaa.

cc nuestra señora de africa tenerife Asianomainen henkilö tai yritys voi esittää kirjallisesti tai suullisesti tiedon korjaamista milloin tahansa rekisterin hoitajalle tai rekisterin vastuuhenkilölle.

hiilidioksidin liukeneminen veteen reaktioyhtälö

mieszkania szczecin dąbie nowe müller outlet budapest váci utca nyitvatartás Rekisterihallinto
Vastuuhenkilö käyttää rekisterinpitäjänä rekisteriä koskevaa päätösvaltaa. Hän päättää
- rekisterin kuvauksen ja rekisteriselosteen laatimisesta
- rekisterin käytöstä, tietosisällön ja käyttötarkoituksen määrittelystä, käyttöoikeuksien myöntämisestä, rekisteröidyn informoinnista ja tarkastusoikeuden toteuttamisesta, tiedon korjaamisesta sekä tietojen luovuttamisesta
- rekisterin järjestelmäteknisestä ylläpidosta
- rekisterin suojaamisesta ja tietoturvan järjestämisestä, arkistoinnista ja hävittämisestä
- rekisterin vastuuhenkilön nimeämisestä ja hänen tehtävistään. Rekisteritoimintoja toteuttavat Nordican palveluksessa olevat henkilöt

valintakoe 2017 lääketiede

syön liikaa hiilihydraatteja Ivalossa 20.3.2018